Wij creëren jouw goesting vanuit
een gedeelde liefde voor maatwerk.

Renner is het verhaal van interieurvormgeefster Petra Roks en schrijnwerker John Rommens. Het creatieve duo uit de Kempen vult elkaar perfect aan op het vlak van slim maatwerk: Petra met haar oog voor esthetiek en functionaliteit, John met zijn vakkundige hand en meesterlijke precisie.

Sinds 2018 bundelen ze hun talenten om een totaalservice te bieden met een focus op maatkasten en houten trappen enerzijds en de volledige inrichting van woningen, kantoren en retailruimtes anderzijds.

Petra en John vinden steeds de gemene deler tussen ruimte, budget en materialen zonder het einddoel uit het oog te verliezen: een kwaliteitsvolle en praktische interieuroplossing, geheel volgens jouw goesting.

samenwerken?
200422 IMG 8683
200422 IMG 8891
200422 IMG 8760

John houdt vurig van hout

“Vijftien jaar geleden vond ik mijn roeping als schrijnwerker.”

"Al van kleins af aan ben ik gebeten door het bewerken van hout. Na mijn studies wist ik dan ook: daar wil ik iets mee doen. Sinds de start van Renner kan ik mijn favoriete materiaal elke dag aanwenden voor de creatie van interieurs en maatwerk. Starten met een kettingzaag en eindigen met fijn schuurpapier om van een eiken stam een prachtige trap of bureau te maken, I love it!”

Petra’s passie ligt bij persoonlijke interieurs

“Luisteren naar wie de klant is en hoe die leeft is voor mij essentieel.”

"In een interieur moet je vooral jezelf kunnen zijn en leven zoals je dat zelf wilt. Daarom voorzie ik in mijn ontwerpen ook een plaatsje voor gekoesterde memorabilia en tracht ik ervoor te zorgen dat de ruimtes mee kunnen evolueren naargelang de gezinssituatie. Het liefste ga ik aan de slag met karakteristieke huizen die vragen om een interieuroplossing op maat om de architectuur nog meer in de kijker te zetten. Flexibiliteit en een tikkeltje fun zijn twee factoren die ik graag meeneem in mijn werk.”

Renner petra

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen