Interieurinrichting van idee tot realisatie.

Wil je je interieur van A tot Z uit handen kunnen geven? Renner ontwerpt en realiseert niet alleen maatkasten maar ook volledige ruimtes. Petra en John zetten 3D-tekeningen en lichtplannen om in een tijdloos totaalplaatje voor jouw woning of kantoor.

Totaalconcept Pic1 2
Totaalconcept Pic2
Totaalconcept Pic3 1

Eén partner voor al jouw interieurplannen.

Zoeken naar aannemers die aan de slag willen met jouw interieurontwerp? Die stap mag je alvast overslaan. Terwijl Petra de plannen uittekent en John het maatwerk voor zijn rekening neemt, zorgt een vast netwerk van stielmannen zoals elektriciens en loodgieters ervoor dat elk project gebruiksklaar opgeleverd wordt.

Totaalconcept Pic3 3

Een doordacht voortraject voor een vlotte uitvoering.

Om te verzekeren dat het uiteindelijke resultaat voldoet aan je verwachtingen gaat Petra tijdens de ontwerpfase gericht na hoe je leeft of werkt. Na enkele feedbackrondes en de nodige finetuning wordt het finale ontwerp afgeklopt. Zo weet John perfect wat hem te doen staat en kan de uitvoering efficiënt en binnen een beperkte tijdspanne verlopen.

Totaalconcept Pic3 2 1

Een hoogstaande afwerking voor een duurzaam resultaat.

Renner hanteert de hoogste standaard als het op interieurafwerking aankomt. Als rasechte vakman kiest John uitsluitend voor duurzame materialen en benadert hij elk element met de grootste aandacht voor details. Het einddoel is tenslotte dat je nog jarenlang zorgeloos van je nieuwe woon- of werkruimte kan genieten.

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen