Authentiek herenhuis in een modern jasje.

de perfecte balans tussen nieuw en oud.

Realisatie Hoogstraten Pic1
Realisatie Hoogstraten Pic2
Realisatie Hoogstraten Pic3

Wij zijn dol op verbouwingen. En zeker als het gaat om beschermd erfgoed dat dateert van 1887.

K&K droomden al lang van een authentiek herenhuis. Bij het zien van deze parel waren ze meteen verkocht en ruilden ze hun nieuwbouwwoning in voor deze karakteristieke woonst.

Wij gingen aan de slag met het interieur. Een perfecte match! Want wij zijn dol op verbouwingen. En zeker als het gaat om beschermd erfgoed dat dateert van 1887.

Voor dit prachtige huis namen we al het maatwerk voor onze rekening en plaatsten we nieuwe parket die helemaal past bij het authentieke van de woning. Plafonds van 4 meter hoog, originele sierlijsten en een kelder vol verborgen schatten.

Realisatie Hoogstraten Pic4 2
Realisatie Hoogstraten Pic5

“Renner gaf een authentieke touch aan ons herenhuis met een interieur op maat, inclusief prachtige parketvloer. Professionele kwaliteit én service!”

Koen & Karin
Realisatie Hoogstraten Pic6

Een ontmoeting tussen oud en nieuw.

Met respect voor het bestaande verhaal van de woning, bouwden we verder aan het verhaal van K. & K. Door te kiezen voor strak maatwerk, komen de authentieke elementen nog meer tot hun recht.

Een groen-blauwe keuken? Jazeker, die past perfect bij de originele tegelvloer. Een verouderde parketvloer in combinatie met strakke eik fineer? Check, een mooie balans tussen nieuw en oud.


  • Ontwerp i.s.m. Nerf Interieur
Gezondheidshuis voor body & soul.
Realisatie Green DA Banner1
Industrieel pand met zachte binnenkant.
Realisatie Renner Banner1

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen