Frisse verbouwing van een gezinswoning.

Verbinding van keuken tot woonkamer.

Realisatie Rijkevorsel Pic1
Realisatie Rijkevorsel Pic2
Realisatie Rijkevorsel Pic3

Door alles in één keer goed aan te pakken met duurzame materialen, kan deze woning er weer jaren tegen.

Wat begon als “we willen misschien wel een nieuwe keuken” eindigde in een grondige renovatie en opfrissing van de volledige woning.

Door alles in één keer goed aan te pakken met duurzame materialen, kan deze woning er weer jaren tegen. En dat is niet alleen fijn voor dit toffe gezin, maar ook voor onze planeet ;-).

De haard, die nooit gebruikt werd, maakte plaats voor een gezellige zitbank, de donkere tegels werden voorzien van een laagje gietvloer en we trokken het maatwerk door van de keuken tot de woonkamer.

Realisatie Rijkevorsel Pic4
Realisatie Rijkevorsel Pic5

“Het ontwerp zat meteen goed en de plaatsing werd zoals gepland uitgevoerd. Transparante communicatie en kwaliteitsvolle materialen? Wij zijn fan!”

Leen & Steven
Kantoor met cozy vibes.
1 C2 A2658
Speels wandmeubel met karakter.
Realisatie Antwerpen banner

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen