Lang leve de bouwsector! Hoe wij het anders proberen aan te pakken.

Nee, dit wordt geen blog waarbij we anderen met de vinger wijzen. Wel een eerlijke tekst, waarin we proberen duidelijk te maken hoe wij proberen het anders aan te pakken.

Lang leve de bouwsector!

Klinkt eerder sarcastisch, toch? Hoe komt het toch dat die bouwsector vaak zo’n slechte naam heeft gekregen? Doen we uiteindelijk niet allemaal gewoon ons best om bij te dragen aan een mooiere wereld? Dat klinkt waarschijnlijk net iets té “unicorn-optimistisch” 😉. Want ook wij kunnen ondertussen boeken schrijven over wat we zoal meemaakten in de bouwsector. Nee, dit wordt geen blog waarbij we anderen met de vinger wijzen. Wel een eerlijke tekst, waarin we proberen duidelijk te maken hoe wij proberen het anders aan te pakken.


Bouwsector pic1

Wij zijn niet perfect.

Ook bij ons loopt er wel eens iets mis. Materialen die langer op zich laten wachten dan voorzien, een productiefoutje, ziekte,... Maar wat we altijd wél doen, is goed en duidelijk communiceren zodat je altijd weet wat je mag verwachten.

Bouwsector pic2

Belofte maakt schuld.

  • Als ik zeg dat ik je na een 5-tal weken zelf contacteer met het eerste ontwerpvoorstel, dan doe ik dat ook.
  • Als ik zeg dat ik ten laatste volgende week het techniekenplan bezorg aan alle partijen, dan doe ik dat ook.
  • Als John zegt dat hij maandag om 7u bij jou voor de deur staat, dan is hij er ook.

Structuur is onze middle name! We weten dus heel goed hoe onze planning eruit ziet. Soms zal je dus misschien verbaasd zijn dat we pas over x maanden kunnen starten met het ontwerp of met de plaatsing. Wij zijn geen robots en genieten ook graag van het weekend 😉. Soms zal je dus iets langer moeten wachten, maar da’s dan wel duidelijk gecommuniceerd.

Bouwsector pic3

Liefde voor architectuur, interieur én afwerking.

Wij hebben beide een liefde voor architectuur en interieur. In alles wat we doen, proberen we bij te dragen aan een mooier geheel. Hoe zich dat uit? In interieurontwerpen waar we met hard en ziel aan werken. We gaan door totdat we voelen dat het écht juist zit! En voor John? Die gaat voor de allerhoogste afwerkingsgraad. Alle materialen worden met de nodige respect behandeld.

Bouwsector pic4

Duidelijke offertes.

Alles wat we doen, staat steeds vermeld in de offerte. Geen verrassingen. Ook wij haten meerprijzen, dus voorzien we altijd alles in de offerte. Tenzij jij écht extra dingen vraagt natuurlijk 😉.

Bouwsector pic5

Plezier.

Eigenlijk moest deze als eerste staan! Wij zijn ook maar mensen. Ook wij houden van een babbeltje, een mopje, een koffietje en een bedankje. We proberen dus steeds een relatie op te bouwen waarbij we mét elkaar, op een toffe manier, er iets moois van maken. Wederzijds respect is een must.

Oh en je facturen op tijd betalen is écht de basis. Maar dat weet je wel, toch 😉?

Ook goesting om de bouwsector het tegendeel te bewijzen?

Kan je je helemaal vinden in wat wij belangrijk vinden? Top! Boek hier een gratis kennismakingsgesprek en we spreken elkaar snel.

"Eigen stoef stinkt." 😉

Geloof je ons niet op ons eigen woord? Helemaal te begrijpen. Lees hieronder wat anderen zeggen over de samenwerking met Renner.

  • "Superfijne samenwerking. Topcommunicatie is de grootste troef; naast het vakwerk natuurlijk." — Alexandra
  • "Top service! Ook heel gezellig om de John over de vloer te hebben ❤️." — Lynn & Matthias
  • "Zeer vlotte samenwerking met veel vertrouwen. Afwerking met een bijzonder oog voor detail en een zeer propere werf (ik heb andere werven gezien van gelijkaardige bedrijven die heel erg slordig en vuil waren)." — Elisabeth & Pieter-Jan
Trappen; veel 3D-inzicht, wiskundige sommetjes én vakwerk!
Banner trappen
Help! Hoe creëer ik samenhang in mijn woning?
Blog Samenhang Banner

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen