Renner - da's John Rommens & Petra Roks. Of omgekeerd?

Een verhaal van 1+1 = 3

200422 IMG 8683

Renner - da's John Rommens & Petra Roks.

RENNER;

dat zijn John Rommens en Petra Roks.

R&R – snel uitgesproken – maakt dat RENNER.

Een palindroom; en dus geen echtelijke ruzies over welke naam eerst staat 😉.

Ondertussen al 14 jaar een koppel, waarvan 4 jaar getrouwd en 4 jaar trotse eigenaars van Renner Interieur. Ondernemen als koppel; let me tell you, da’s niet altijd even gemakkelijk. Vergelijk het met het samen runnen van je huishouden, maar dan 24/7 en met een intensiteit maal 10 😅. Toch creëren we samen de mooiste dingen, we kennen elkaar door en door en zijn perfect afgestemd op elkaar. Cliché, maar 1+1 is bij ons 3.

1+1 is bij ons 3

John wist van kleins af dat hij “timmerman” wou worden 🪵. Na 11 jaar algemene schrijnwerkerij besloot hij zich op het fijnere werk te focussen; interieur. Met zijn ervaring als schrijnwerker maakt John het fijnste maatwerk en waakt hij over de technische en praktische haalbaarheid van alle pareltjes die ik ontwerp 😉. Maar werken met écht hout; van een eiken stam naar een prachtige trap, bureau… dat vindt hij zalig!

Ikzelf ging na mijn studies aan de slag als consultant. John wakkerde het interieur-vuur in mij aan en ik schoolde mij bij naar interieurvormgeefster. Ondertussen ben ik helemaal gek op alles wat te maken heeft met interieur, maatwerk en design. Het liefste ga ik aan de slag met karakteristieke huizen die vragen om een interieuroplossing op maat om de architectuur nog meer in de kijker te zetten. Een strakke lijn in een authentiek interieur? I’m your girl!

Totaalconcept Pic3 1

Let's talk about us!

  • Favoriete design-stuk waar je van droomt?

John: Eames Lounge Chair
Petra
: Camaleonda Sofa B&B italia

  • Favoriete ruimte in huis?

John: een knus plekje aan onze glazen achtergevel waar ik kan genieten van ons fantastische uitzicht.
Petra
: onze slaapkamer en aansluitende badkamer. Niks zo zalig als met mijn blote voetjes uit bad te stappen en over het vast tapijt in bed te kruipen.

  • Beste interieur-investering ooit?

John: Onze terrazzo-tegels. Elke keer als ik in de badkamer of toilet kom, krijg ik instant happy vibes.
Petra
: onze Quilton Sofa van Hay. De zetel kleedt heel onze living aan en is helemaal chill-proof.

Realisatie Antwerpen Pic3
De wondere wereld van binnendeuren!
Blog Binnendeuren Header

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen