Gezondheidshuis voor body & soul.

Een sterke connectie met de natuur.

Realisatie Green DA Pic1 2
Realisatie Green DA Pic2
Realisatie Green DA Pic3

Een plek met voldoende ruimte om zowel de geest als het lichaam te voeden.

Welkom bij Green D&A; een gezondheidshuis waar mind en body centraal staan. Onze opdracht en de missie van Green D&A? Een plek creëren waar voldoende ruimte is om zowel de geest als het lichaam te voeden.

Een yoga-studio, stille ruimtes waar de ziel wordt gevoed en diepgaande gesprekken worden gevoerd. En een grote keuken voor workshops en waar het lichaam wordt gevoed met gezonde en de meest kleurrijke gerechten.

Realisatie Green DA Pic4 1
Realisatie Green DA Pic5 1
Realisatie Green DA Pic4 3

Een sterke connectie met de natuur.

Green D&A heeft een sterke connectie met de natuur. En die connectie moest ook in het interieur terugkomen. Natuurlijke materialen zoals eik fineer vormen een mooi contrast met de zwart stalen deuren en het beton. Alles werd afgewerkt met tactiele materialen en fijn textiel.

Realisatie Green DA Pic5 2
Realisatie Green DA Pic4 5
Realisatie Green DA Pic5 3
Realisatie Green DA Pic4 4

De voordelen van een totaalproject.

Voor dit project gingen we all in. Van uitgebreid interieurontwerp tot realisatie en alle communicatie en werfopvolgingen daartussen. Het voordeel? Een hoge afwerkingsgraad, een samenhangend geheel en veel ontzorging voor de eindklant. We namen al het maatwerk, parket, binnendeuren, trappen, stalen ramen en deuren voor onze rekening; just the way we like it!

Realisatie Green DA Pic4
Industrieel pand met zachte binnenkant.
Realisatie Renner Banner1
Moderne villa tot in de puntjes afgewerkt.
Realisatie Mol Banner

Vind je het goed dat onze website cookies gebruikt om je een betere surfervaring te bieden? Ga dan akkoord met onze privacy disclaimer.

Aanpassen